Skip to content

De gerealiseerde projecten van Fennis Bouwmanagement:

Ik ben mijn loopbaan begonnen bij een architectenbureau waar ik van 1977 tot 1982 werkzaam was. Daarna heb ik tot 1989 bij een woningcorporatie gewerkt, om vervolgens bij twee interieurbedrijven aan de slag te gaan als projectmanager, tot 1996.

Vanaf 1996 heb ik op zelfstandige basis projecten gerealiseerd in met name de Retailbranche. In eerste instantie als zzp’r en vanaf 2002 tot 2009 als Fennis Bouwmanagement BV en hebben in die periode o.a. het totale projectmanagement verzorgd voor meerdere landelijke franchise organisaties waaronder Bruna, De Boekelier, Bakkerij Bart, Van Haren schoenen, Intertoys en Expo.

Sinds 2010 ben ik weer als zzp’r verder gegaan en heb inmiddels veel ervaring opgedaan met het verbouwen van projecten in de Medische sector, de zogenaamde multidisciplinaire centra. Bij een van mijn opdrachtgevers begeleid ik, als directievoerder voor die projecten, het proces van afbouw en inrichting. Naast het onderhouden van de contacten met alle gebruikers is mijn taak deze projecten binnen budget en tijd en volgens een afgesproken kwaliteitsnorm op te leveren.

De afgelopen jaren heb ik tevens meerdere projecten in de particuliere woningbouw gerealiseerd, van dakkapellen en uitbreidingen tot complete woningrenovaties.


[vcex_portfolio_grid columns=”4″ equal_heights_grid=”true” posts_per_page=”32″ pagination=”true” filter=”true” masonry_layout_mode=”fitRows” img_width=”851″ img_height=”567″ filter_button_color=”blue”]
Back To Top